İngiltere Turistik Vize

Acil Vize » Diğer Avrupa Ülkeleri Vizeleri » İngiltere Vizesi » İngiltere Turistik Vize ::

İngiltere Turistik Vizesi için gerekli belgeler.

İngiltere Turistik Vizesi alabilmek için gerekli belgeler;

  • Siyah Tükenmez Kalem ile Tam doldurulmuş başvuru sahibi tarafından imzalanmış vize başvuru formu
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf (yakın çekim)
  • Pasaport; (vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalıdır.)
  • Çalışıyorsa işyerinin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben seyahat detaylarını ve gidilecek tarihler arasında izinli olduğunuzu belirten kaşeli, imzalı vize talep dilekçesi
  • Firmanın vergi levhası (fotokopi)
  • Firmanın ticaret sicil gazetesi ilanı (fotokopi)
  • Firmanın faaliyet belgesi (fotokopi)
  • Firmanın imza sirküleri (fotokopi)
  • SSK işe giriş bildirgei (fotokopi)
  • Maaş bordrosu (asıl+fotokopi)
  • Hesap cüzdanı (asıl+fotokopi)
  • Otel ve uçak rezervasyonu
  • Seyahat sağlık sigortası; (30.000,- € teminatlı)
  • Pasaportunuzu veren mercilerce işlem görmüş bütün sayfaların fotokopisi

Not:

  • Konsolosluk ek evrak talebinde bulunabilir.
  • Başvurunun değerlendirilmesi için görüşmeye çağırılabilirsiniz.

Vize Acil İletişim Formu

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için lütfen formumuzu doldurup bize iletin.

Adınız-Soyadınız
E-posta Adresınız
İletiniz
| Vize Acil © 2007-15
İngiltere Turistik Vize