Estonya Ticari Vize

Acil Vize » AB Ülkeleri Vizeleri » Estonya Vizesi » Estonya Ticari Vize ::

Estonya Ticari Vizesi için gerekli belgeler.

Estonya Ticari Vizesi alabilmek için gerekli belgeler;

  • 1 Adet Eksiksiz Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Vize Başvuru Formu
  • Firmanın Antetli Kağıdına Estonya Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Gideceği Tarihleri ve Tüm Masrafların Firma Tarafından Karşılanacağını Belirten Dilekçe (orjinal)
  • İsim Detaylarınında Belirtildiği Onaylı Ticari Davetiye
  • 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Biometrik Fotoğraf
  • Vize Bitiş Tarihinden İtibaren En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Firmanın Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
  • Firmanın Faaliyet Belgesi (fotokopi)
  • Firmanın İmza sirküleri (fotokopi)
  • Firmanın Sicil Gazetesi (fotokopi)
  • Firmanın Hesap Cüzdanı (fotokopi)
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
  • Maaş bordrosu son 4 aylık
  • Kredi Kart Fotokopileri
  • Otel ve Uçak Rezervasyonları
  • Seyahat sağlık sigortası; (30.000,- € teminatlı)

Not:

  • Estonya Ülkesi Schengen Vize sistemine dahildir.
  • İlk defa Schengen vizesi alacak kişilerin Konsolosluğa şahsen başvurması gerekiyor.
  • Konsolosluk ek evrak talebinde bulunabilir. 
  • Diplomatik (Kırmızı) sahiplarine vize uygulamıyor. Hizmet (Gri) Pasaport ve Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerine vize uygulanıyor.

Vize Acil İletişim Formu

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için lütfen formumuzu doldurup bize iletin.

Adınız-Soyadınız
E-posta Adresınız
İletiniz
| Vize Acil © 2007-15
Estonya Ticari Vize