Estonya Turistik Vize

Acil Vize » AB Ülkeleri Vizeleri » Estonya Vizesi » Estonya Turistik Vize ::

Estonya Turistik Vizesi için gerekli belgeler.

Estonya Turistik Vizesi alabilmek için gerekli belgeler;

  • Tam doldurulmuş başvuru sahibi tarafından imzalanmış vize başvuru formu
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
  • Pasaport; (vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalıdır.)
  • Çalışıyorsa işyerinin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben seyahat detaylarını belirten kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi
  • Firmanın vergi levhası (fotokopi)
  • Firmanın ticaret sicil gazetesi ilanı (fotokopi)
  • Firmanın faaliyet belgesi (fotokopi)
  • Firmanın imza sirküleri (fotokopi)
  • SSK işe giriş bildirgesi (fotokopi)
  • Maaş bordrosu (fotokopi)
  • Hesap cüzdanı (fotokopi)
  • Otel ve uçak rezervasyonu
  • Seyahat sağlık sigortası; (30.000,- € teminatlı)

Not:

  • Estonya Ülkesi Schengen Vize sistemine dahildir.
  • İlk defa Schengen vizesi alacak kişilerin Konsolosluğa şahsen başvurması gerekiyor.
  • Konsolosluk ek evrak talebinde bulunabilir.
  • Diplomatik (Kırmızı) sahiplarine vize uygulamıyor. Hizmet (Gri) Pasaport ve Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerine vize uygulanıyor.

Vize Acil İletişim Formu

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için lütfen formumuzu doldurup bize iletin.

Adınız-Soyadınız
E-posta Adresınız
İletiniz
| Vize Acil © 2007-15
Estonya Turistik Vize