Macaristan Ticari Vize

Acil Vize » AB Ülkeleri Vizeleri » Macaristan Vizesi » Macaristan Ticari Vize ::

Macaristan Ticari Vizesi için gerekli belgeler.

Macaristan Ticari Vizesi alabilmek için gerekli belgeler;

  • 1 Adet Eksiksiz Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Vize Başvuru Formu
  • Firmanın Antetli Kağıdına Macaristan Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Gideceği Tarihleri ve Tüm Masrafların Firma Tarafından Karşılanacağını Belirten Dilekçe (orjinal)
  • İsim Detaylarınında Belirtildiği Onaylı Ticari Davetiye
  • 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Biometrik Fotoğraf
  • Vize Bitiş Tarihinden İtibaren En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Firmanın Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
  • Firmanın Faaliyet Belgesi (fotokopi)
  • Firmanın İmza sirküleri (fotokopi)
  • Firmanın Sicil Gazetesi (fotokopi)
  • Firmanın Hesap Cüzdanı (fotokopi)
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
  • Maaş bordrosu son 4 aylık
  • Kredi Kart Fotokopileri
  • Otel ve Uçak Rezervasyonları
  • Seyahat sağlık sigortası; (30.000,- € teminatlı)
  • Pasaportu veren mercilerce işlem görmüş sayfalarının fotokopisi

Not:

  • Macaristan Ülkesi Schengen Vize sistemine dahildir.
  • İlk defa Schengen vizesi alacak kişilerin Konsolosluğa şahsen başvurması gerekiyor.
  • Konsolosluk ek evrak talebinde bulunabilir. 
  • Diplomatik (Kırmızı) ve Hizmet (Gri) Pasaport sahiplarine vize uygulamıyor. Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulamıyor.

Vize Acil İletişim Formu

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için lütfen formumuzu doldurup bize iletin.

Adınız-Soyadınız
E-posta Adresınız
İletiniz
| Vize Acil © 2007-15
Macaristan Ticari Vize