Macaristan Turistik Vize

Acil Vize » AB Ülkeleri Vizeleri » Macaristan Vizesi » Macaristan Turistik Vize ::

Macaristan Turistik Vizesi için gerekli belgeler.

Macaristan Turistik Vizesi alabilmek için gerekli belgeler;

  • Tam doldurulmuş başvuru sahibi tarafından imzalanmış vize başvuru formu
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
  • Pasaport; (vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalıdır.)
  • Çalışıyorsa işyerinin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben seyahat detaylarını belirten kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi
  • Firmanın vergi levhası (fotokopi)
  • Firmanın ticaret sicil gazetesi ilanı (fotokopi)
  • Firmanın faaliyet belgesi (fotokopi)
  • Firmanın imza sirküleri (fotokopi)
  • SSK işe giriş bildirgesi (fotokopi)
  • Maaş bordrosu (fotokopi)
  • Hesap cüzdanı (fotokopi)
  • Otel ve uçak rezervasyonu
  • Seyahat sağlık sigortası; (30.000,- € teminatlı)
  • Pasaportu veren mercilerce işlem görmüş sayfalarının fotokopisi

Not:

  • Macaristan Ülkesi Schengen Vize sistemine dahildir.
  • İlk defa Schengen vizesi alacak kişilerin Konsolosluğa şahsen başvurması gerekiyor.
  • Konsolosluk ek evrak talebinde bulunabilir.
  • Diplomatik (Kırmızı) ve Hizmet (Gri) Pasaport sahiplarine vize uygulamıyor. Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulamıyor.

Vize Acil İletişim Formu

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için lütfen formumuzu doldurup bize iletin.

Adınız-Soyadınız
E-posta Adresınız
İletiniz
| Vize Acil © 2007-15
Macaristan Turistik Vize