Malta Ticari Vize

Acil Vize » Diğer Avrupa Ülkeleri Vizeleri » Malta Vizesi » Malta Ticari Vize ::

Malta Ticari Vizesi için gerekli belgeler.

Malta Ticari Vizesi alabilmek için gerekli belgeler;

  • 1 Adet Eksiksiz Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Vize Başvuru Formu
  • Firmanın Antetli Kağıdına Malta (İtalya) Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Gideceği Tarihleri ve Tüm Masrafların Firma Tarafından Karşılanacağını Belirten Dilekçe (orjinal)
  • İsim Detaylarınında Belirtildiği Onaylı Ticari Davetiye
  • 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Biometrik Fotoğraf
  • Vize Bitiş Tarihinden İtibaren En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Firmanın Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
  • Firmanın Faaliyet Belgesi (orjinal)
  • Firmanın İmza sirküleri (fotokopi)
  • Firmanın Sicil Gazetesi (fotokopi)
  • Firmanın Hesap Cüzdanı
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
  • Maaş bordrosu son 4 aylık
  • Kredi Kart Fotokopileri
  • Otel ve Uçak Rezervasyonları
  • Seyahat sağlık sigortası; (30.000,- € teminatlı)
  • Pasaportun Kişilik bilgilerinin, veriliş tarihi ve sürasinin bulunduğu sayfaları fotokopisi

Not:

  • Schengen Vizesine sahip olan kişiler Malta Devletine gidebilir.
  • Malta Devletinin Türkiye'de Temsilciliği bulunmadığından şuanki vize işlemlerini İtalya Büyükelçiliği - Konsolosluğu tarafından yapılmaktadır.
  • İlk defa Schengen vizesi alacak kişilerin Konsolosluğa şahsen başvurması gerekiyor.
  • Konsolosluk ek evrak talebinde bulunabilir.
  • Konsolosluk randevu usulü çalışmaktadır.
  • Diplomatik (Kırmızı) ve Hizmet (Gri) Pasaport sahiplarine vize uygulamıyor. Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulamıyor.
  • İlk defa pasaport çıkaran kişiler bağlı bulundukları Emniyet Müdürlüğünden Protokol yazısı almaları gerekir.

Vize Acil İletişim Formu

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için lütfen formumuzu doldurup bize iletin.

Adınız-Soyadınız
E-posta Adresınız
İletiniz
| Vize Acil © 2007-15
Malta Ticari Vize