Malta Turistik Vize

Acil Vize » Diğer Avrupa Ülkeleri Vizeleri » Malta Vizesi » Malta Turistik Vize ::

Malta Turistik Vizesi için gerekli belgeler.

Malta Turistik Vizesi alabilmek için gerekli belgeler;

  • Tam doldurulmuş başvuru sahibi tarafından imzalanmış vize başvuru formu
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
  • Pasaport; (vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalıdır.)
  • Çalışıyorsa işyerinin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben seyahat detaylarını belirten kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi
  • Firmanın vergi levhası (fotokopi)
  • Firmanın ticaret sicil gazetesi ilanı (fotokopi)
  • Firmanın faaliyet belgesi (orjinal)
  • Firmanın imza sirküleri (fotokopi)
  • SSK işe giriş bildirgei (fotokopi)
  • Maaş bordrosu son 4 aylık (fotokopi)
  • Hesap cüzdanı, Gayrimenkul Tapusu 
  • Otel ve uçak rezervasyonu
  • Seyahat sağlık sigortası; (30.000,- € teminatlı)
  • Pasaportun Kişilik bilgilerinin, veriliş tarihi ve sürasinin bulunduğu sayfaları fotokopisi

Not:

  • Schengen Vizesine sahip olan kişiler Malta Devletine gidebilir.
  • Malta Devletinin Türkiye'de Temsilciliği bulunmadığından şuanki vize işlemlerini İtalya Büyükelçiliği - Konsolosluğu tarafından yapılmaktadır.
  • İlk defa Schengen vizesi alacak kişilerin Konsolosluğa şahsen başvurması gerekiyor.
  • Konsolosluk ek evrak talebinde bulunabilir.
  • Konsolosluk randevu usulü çalışmaktadır.
  • Diplomatik (Kırmızı) ve Hizmet (Gri) Pasaport sahiplarine vize uygulamıyor. Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulamıyor.
  • İlk defa pasaport çıkaran kişiler bağlı bulundukları Emniyet Müdürlüğünden Protokol yazısı almaları gerekir.

Vize Acil İletişim Formu

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için lütfen formumuzu doldurup bize iletin.

Adınız-Soyadınız
E-posta Adresınız
İletiniz
| Vize Acil © 2007-15
Malta Turistik Vize