Romanya Özel Ziyaret Vizesi

Acil Vize » AB Ülkeleri Vizeleri » Romanya Vizesi » Romanya Özel Ziyaret Vizesi ::

Romanya Vizesi

Romanya VizesiRomanya'ya seyahat edenlerin, seyahat amacına uygun bir tip vize almaları gerekir.

Romanya Özel Ziyaret Vizesi için gerekli belgeler.

Romanya Özel Ziyaret Vizesi alabilmek için gerekli belgeler;

  • 2 adet fotoğraf;
  • Pasaport (vize bitiş tarihinden itibaren en az 9 ay geçerli olmalıdır)
  • Romanya'dan davet eden kişinin noter tasdikli davetiyesi
  • Davet eden kişinin Romanya'daki oturduğu evin tapusu veya kira kontratının fotokopisi.(Davetiye ve Tapudaki adres bilgileri aynı olmalı)
  • Davet eden kişinin kimlik fotokopisi
  • Kredi kartı ekstre veya Banka hesap cüzdanı fotokopisi

Not:

  • Romanya'ya ilk defa gidecek vatandaşlar için vize başvuru sırasında Konsoloslukta bulunması gerekiyor.
  • Diplomatik (Kırmızı) ve Hizmet (Gri) Pasaport sahiplarine vize uygulamıyor. Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulamıyor.
| Vize Acil © 2007-15
Romanya Özel Ziyaret Vizesi