Romanya Ticari Vize (6 Aylık - 90 Gün Çok Girişili)

Acil Vize » AB Ülkeleri Vizeleri » Romanya Vizesi » Romanya Ticari Vize (6 Aylık - 90 Gün Çok Girişili) ::

Romanya Vizesi

Romanya VizesiRomanya'ya seyahat edenlerin, seyahat amacına uygun bir tip vize almaları gerekir.

Romanya Ticari Vize için Gerekli Belgeler. (6 Aylık - 90 Gün Çok Girişili)

Romanya Ticari Vize (6 Aylık - 90 Gün Çok Girişili) alabilmek için gerekli belgeler;

  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 1 yıl geçerli olmalı ve varsa eski pasaportlarınız)
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış)
  • Firmanın Antetli Kağıdına Büyükelçilik veya Konsolosluğun Dikkatine Gideceği Tarihleri Belirten işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve istenilen vize süresini belirten dilekçe.
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Romanya daki Firmadan Davetiye (Romanya'dan gönderilen davetiyede istenilen vize süresinin (6 ay-90 gün çok girişili) belirtilmesi gerekiyor)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Çalışan ise SSK işe giriş bildirgesi fotokopisi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • Son aya ait maaş bordrosu
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Kredi kartları ekstresi veya Banka hesap cüzdanı fotokopisi

Not:

  • Romanya'ya ilk defa gidecek vatandaşlar için vize başvuru sırasında Konsoloslukta bulunması gerekiyor.
  • Diplomatik (Kırmızı) ve Hizmet (Gri) Pasaport sahiplarine vize uygulamıyor. Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulamıyor.

| Vize Acil © 2007-15
Romanya Ticari Vize (6 Aylık - 90 Gün Çok Girişili)