Romanya Transit Vizesi

Acil Vize » AB Ülkeleri Vizeleri » Romanya Vizesi » Romanya Transit Vizesi ::

Romanya Vizesi

Romanya VizesiRomanya'ya seyahat edenlerin, seyahat amacına uygun bir tip vize almaları gerekir.

Romanya Transit Vizesi için gerekli belgeler.

Romanya Transit Vizesi alabilmek için gerekli belgeler.

  • 2 adet fotoğraf;
  • Pasaport (süresinin en az 8 ay geçerli olmalıdır.);
  • Kredi kartı ekstresi veya Banka hesap cüzdanı fotokopisi;
  • Asıl gideceği Ülkenin vizesi;
  • Asıl gideceği Ülkeye Uçak veya Otobüs Bileti
  • Özel araç ile gidecek ise aracın ruhsat, triptik kart (yeşil kart) ve ehliyet fotokopisi;

Not:

  • Romanya'ya ilk defa gidecek vatandaşlar için vize başvuru sırasında Konsoloslukta bulunması gerekiyor.
  • Diplomatik (Kırmızı) ve Hizmet (Gri) Pasaport sahiplarine vize uygulamıyor. Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulamıyor.
| Vize Acil © 2007-15
Romanya Transit Vizesi