Romanya Turistik Vize

Acil Vize » AB Ülkeleri Vizeleri » Romanya Vizesi » Romanya Turistik Vize ::

Romanya Vizesi

Romanya VizesiRomanya'ya seyahat edenlerin, seyahat amacına uygun bir tip vize almaları gerekir.

Romanya Turistik Vize için Gerekli Belgeler.

Romanya Turistik Vize alabilmek için gerekli belgeler;

  • 2 Adet Yeni Çekilmiş ve Daha Önce Başka Vizede Kullanılmamış Arka Fon Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Vize Bitiş Tarihinden İtibaren En Az 8 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Banka Hesap Dökümleri (fotokopi)
  • Kredi Kartı Ekstresi (fotokopi)
  • Çalışan ise SSK İşe Giriş Bildirgesi
  • İşveren ise Şirket İmza Sirküleri

Not:

  • Romanya'ya ilk defa gidecek vatandaşlar için vize başvuru sırasında Konsoloslukta bulunması gerekiyor.
  • Diplomatik (Kırmızı) ve Hizmet (Gri) Pasaport sahiplarine vize uygulamıyor. Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulamıyor. 
| Vize Acil © 2007-15
Romanya Turistik Vize