Rusya Ticari Vize

Acil Vize » Diğer Avrupa Ülkeleri Vizeleri » Rusya Vizesi » Rusya Ticari Vize ::

Rusya Vizesi

Rusya VizesiRusya, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamakta olup bu uygulama Yeşil pasaport sahipleri için de geçerlidir.

Rusya Ticari Vizesi için gerekli belgeler.

Rusya Ticari Vizesi Rusya'ya iş görüşmesi veya herhangi bir fuara katılmak amacıyla yapılan ticari faaliyetler için uygulanan vizedir.

  • 1 Aylık Ticari Vize
  • 1 Ay Tek Girişli Ticari Vize
  • 3 Ay Tek Girişli Ticari Vize
  • 3 Ay Çift Girişli Ticari Vize
  • 1 Yıllık Çok Girişli Vize

Rusya'ya Ticari Vize,  Yıllık ticari vize haricindeki vizeler 9 iş gününde, Yıllık ticari vize ise 21 iş gününde hazır olur.

Rusya Ticari Vize için Gerekli Belgeler

  • 2 Adet Yeni Çekilmiş Orjinal Vesikalık Fotoğraf
  • Vize Tarihi İtibarı İle en az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Şirket Antetli Kağıdına Rusya Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Gidecek Kişinin İsim ve Seyahat Bilgilerini Belirten Orjinal Dilekçe
  • Faaliyet Belgesi
  • İmza Sirküleri
  • Şirket Kuruluşunun İlan Edildiği Ticari Gazete
  • Vergi Levhası

Alttaki Evraklar Fotokopi Olabilir 

  • İşe Giriş Bildirgesi
  • Şirket Banka Hesapları
  • Detaylı Ticari Davet Yazısı
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu
| Vize Acil © 2007-15
Rusya Ticari Vize