Rusya Turistik Vize

Acil Vize » Diğer Avrupa Ülkeleri Vizeleri » Rusya Vizesi » Rusya Turistik Vize ::

Rusya Vizesi

Rusya VizesiRusya, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamakta olup bu uygulama Yeşil pasaport sahipleri için de geçerlidir.

Rusya Turistik Vizesi için gerekli belgeler.

Turistik Vize Rusya'ya turistik amaçlı seyahatlerde uygulanan vize türüdür. Bu tür vize otel rezervasyonu şartı ile yapılmaktadır. Yapılan otel rezervasyonuna ilişkin belgeye "voucher" denilir. Rusya'ya Turistik Vize ile giriş yapan kişilerin bu belgeyi (voucher) sınırdan geçerken yanlarında bulundurmaları ve girişte ibraz etmeleri gerekmektedir.

Rusya Turistik Vizeler 2 iş gününde hazır edilir.

Rusya Turistik Vize için Gerekli Belgeler

  • 2 Adet Yeni Çekilmiş Orjinal Fotoğraf
  • Vize Tarihi İtibarı İle 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Kişisel Turistik Vize Talep Dilekçesi
  • Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu

Not: 

  • Diplomatik Pasaport Sahipleri Vizeden Muaftır.
  • Büyükelçilik-Konsolosluk Verilen Belgelerin Dışında Ek Evrak Talep edebilir.
| Vize Acil © 2007-15
Rusya Turistik Vize