Slovakya Turistik Vize

Acil Vize » AB Ülkeleri Vizeleri » Slovakya Vizesi » Slovakya Turistik Vize ::

Slovakya Turistik Vizesi için gerekli belgeler.

Slovakya Turistik Vizesi alabilmek için gerekli belgeler;

  • Tam doldurulmuş başvuru sahibi tarafından imzalanmış vize başvuru formu
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
  • Pasaport; (vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalıdır.)
  • Çalışıyorsa işyerinin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben seyahat detaylarını belirten kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi
  • Firmanın vergi levhası (fotokopi)
  • Firmanın ticaret sicil gazetesi ilanı (fotokopi)
  • Firmanın faaliyet belgesi (fotokopi)
  • Firmanın imza sirküleri (fotokopi)
  • SSK işe giriş bildirgesi (fotokopi)
  • Maaş bordrosu (fotokopi)
  • Hesap cüzdanı (fotokopi)
  • Otel tarafından Kosolosluğa çakilmiş otel önyazısı ve bütün masrafların ödendiğine dair voucher faksı
  • Gidiş-Dönüş orjinal uçak bileti  
  • Seyahat sağlık sigortası; (30.000,- € teminatlı)

Not:

  • Slovakya Ülkesi Schengen Vize sistemine dahildir.
  • İlk defa Schengen vizesi alacak kişilerin Konsolosluğa şahsen başvurması gerekiyor.
  • Konsolosluk ek evrak talebinde bulunabilir.
  • Konsolosluk şahsen başvuru kabul ediyor.
  • Konsolosluk tarafından kişibaşı 500 USD teminat alınıyor. Seyahat bitiminde şahsen pasaport ve depozito teminat belgesinin aslı ile vize işlem günleri geri iade ediliyor.
  • Diplomatik (Kırmızı) ve Hizmet (Gri) Pasaport sahiplarine vize uygulamıyor. Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulamıyor.

Vize Acil İletişim Formu

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için lütfen formumuzu doldurup bize iletin.

Adınız-Soyadınız
E-posta Adresınız
İletiniz
| Vize Acil © 2007-15
Slovakya Turistik Vize